Keukenhof bloementour

  Keukenhof bloementour
  De plek waar de lente tot bloei komt en het bruist van activiteiten. Hier kunt u genieten van meer dan 7 miljoen bloemen. Alle locaties op het Keukenhof zijn barrièrevrij, voorzien van invalide toiletten en makkelijk toegankelijk per rolstoel of scootmobiel.

  Met uitzondering van de dag van het Bloemencorso van de Bollenstreek kan op alle dagen, op basis van beschikbaarheid, een rolstoel of scootmobiel gereserveerd worden.

  Het aantal beschikbare rolstoelen en scootmobielen is beperkt dus reserveert u tijdig! Op de dag zelf kunnen wij géén rolstoelreserveringen meer aannemen.
  Tevens attenderen wij u erop dat uw reservering niet eerder definitief is, dan nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

  Helaas kunt u bij Keukenhof niet kosteloos terecht met uw invalidenparkeerkaart. U kunt eventueel de ‘mindervalide’ persoon bij de ingang uit laten stappen en plaats laten nemen op één van de bankjes. Daarna kunt u de auto parkeren op het terrein op een door de verkeersregelaar aangegeven parkeerplek.

  Met handicap en rollator, scootmobiel, rolstoel of zorg op vakantie? Auto? Trein? Vliegtuig?
  Ook met fysieke beperkingen is bij Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten van alles mogelijk!!