Denemarken

  De door Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten geselecteerde accommodaties zijn zonder uitzondering aangepast en geschikt om met rollator, scootmobiel of rolstoel vakantie te vieren. Van aangepast hotel, via aangepaste boot, tot een vakantiehuis voor gehandicapten: Wij regelen het voor u! Op de meeste locaties kunnen wij u ook (thuis)zorg, hulp- en mobiliteitsmiddelen aanbieden. Een aangepaste vakantie, reizen en vakanties voor gehandicapten? Wij maken het mogelijk!
  Denemarken: zo dichtbij en toch zo verrassend.
  We kennen allemaal de prachtige steden, leuke stranden, bossen, heuvels en Legoland – maar Denemarken is nog zoveel meer.
  Ga mee op ontdekking in de prachtige natuur van Denemarken!

  Oost-Jutland midden, Bungalowpark Grenaa Barrièrevrij, (44 bungalows met elk 2 slaapkamers en max. 5 p.)
  Dit is werkelijk een unieke plek aan de Deense kust die door de vele mogelijkheden erg aantrekkelijk is voor het hele gezin. De locatie beschikt over uitgebreide faciliteiten voor gasten met een lichamelijke beperking en biedt daarmee een geweldige locatie waar mensen met en zonder speciale behoeften bij elkaar kunnen komen en plezier kunnen maken.

  Oost-zeekust van Jutland, Bungalowpark Odder Barrièrevrij, (11 bungalows met 2 slaapkamers voor max. 8 p.)
  Hier treft u een kleinschalig vakantiepark dat zeer geschikt is voor rolstoelgebruikers en watersportliefhebbers. Het vakantiepark biedt voor iedereen, dus ook voor mensen met een handicap, de mogelijkheid volop te genieten van de natuur, de zee en het strand. Verharde rolstoelpaden leiden naar de 150 m lange steiger in de Oostzee. Een vloot zeilboten, jollen en surfplanken zijn de ingrediënten voor een perfecte vakantie<

  Reizen en vakanties voor gehandicapten? Rolstoelreizen en vakanties? Jongeren? Ouderen? Senioren? Ook met een fysieke beperking is bij Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten van alles mogelijk!!

  Mogelijk hulpmiddelen bij Bungalowparken
  Grenaa
  • Thuiszorg
  • Rolstoel transfer
  • Huur hulp- en mobiliteitsmiddelen