Reizen aanbod

Met een beperking en toch op vakantie, kan dat? JA!!

Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten (ARVG) maakt vakanties mogelijk naar de mooiste locaties. Dit zonder stress en zorgen, want die nemen wij u uit handen.

Op korte termijn ziet u op onze site 22 landen met meer dan 100 rolstoel toegankelijke vakantie mogelijkheden.
Op dit moment kunnen wij u al offertes leveren voor deze accommodaties in de EU, Canada, Thailand, USA en Caribische gebied.

Wij leren van uw ervaringen
Wij leren van u! Uw ideeën en ervaringen vormen de basis van onze vakantiereizen. Door uw terugkoppeling of aanbeveling wordt bepaald of wij een locatie opnemen of verwijderen.

Verzorging, ontspanning en plezier
Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een vakantie zonder zorgen. Onze accommodaties zijn van hoge kwaliteit, barrièrevrij en beschikken soms over zorgfaciliteiten op maat. Op vele locaties zijn tal van ontspanningsmogelijkheden aanwezig voor een vakantie om nooit te vergeten.

Ook kunt u bij ons terecht voor bemiddeling op locaties die (nog) niet op onze website staan vermeld. U kunt rekenen op professionele reisbegeleiding en zorg op momenten dat u dat wenst. Wij helpen u om ontspannen vakantie te vieren.

Begeleide of individuele vakanties op maat
U kunt desgewenst kiezen voor een vakantie met een hulp- c.q. mobiliteitsmiddel met of zonder zorg en reisbegeleiding. Afhankelijk van de bestemming kan bijvoorbeeld uw thuiszorg kosteloos omgezet worden en helpen wij u met proforma rekeningen voor uw declaratie.

Betaalbaar
De accommodaties zijn voorzien van alle aanpassingen die voor een zorgeloze vakantie van belang zijn. Dit hoeft niet duur te zijn.

Reizen en vakanties voor gehandicapten? Rolstoelreizen en vakanties? Jongeren? Ouderen? Senioren?
Ook met een fysieke beperking is bij Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten van alles mogelijk!!