Rolstoel ballonvaart

  Ballonvaart voor gehandicapten ook met rolstoel mogelijk!

  Wij bieden u 4 mogelijkheden 2 in Duitsland, 1 in Nederland en 1 in Spanje.
  Met de obstakelvrije rolstoelmanden is het ook mensen voor met een handicap om te genieten van een ballonvaart. Zo zijn er kleine en grote manden welke passend zijn voor een vaste rolstoel met hoofdsteun en jarretelles of aangepaste stoelen hebben. De Hanseballon in Duitsland biedt voldoende ruimte aan rolstoelgebruiker en 2 begeleiders. De ballon in Baden-Baden in Duitsland en Catalonië in Spanje bied plaats aan 3 gehandicapten en 3 begeleid personen.

  Voor barrièrevrije toegang heeft de mand een rolstoel ingang via een speciale deur. In de mand wordt de speciale rolstoel vastgemaakt aan de mand en u wordt gezekerd met een gordelsysteem. Zo wordt gegarandeerd dat u toch kunt zien en er geen uitval gevaar bestaat dat u uit de mand valt.

  Nog enkele belangrijke opmerkingen: de ballonvaart rolstoel is comfortabel en veilig, en passagiers hoeven bij een sportiever landing niet te vrezen door de veiligheidsgordel en bevestigen van de rolstoel.

  De vluchten vinden uitsluitend plaats in de ochtend, omdat dan de thermiek van lucht het rustig is en instappen het veilig en eenvoudig zonder afleidende bewegingen van de mand door de ballon.

  Desgewenst regelt Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten voor u een rolstoel aangepast verblijf te plaatsen.

  Met handicap en rollator, scootmobiel, rolstoel of zorg op vakantie? Auto? Trein? Vliegtuig?
  Ook met fysieke beperkingen is bij Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten van alles mogelijk!!