Den Haag (ZH), Hotel met aangepaste kamers


Den Haag & Scheveningen
Verblijf in een rolstoeltoegankelijk 3 en 4 sterrenhotel. Geniet aan de boulevard van Scheveningen en bekijk het Binnenhof, het Lange Voorhout en het Paleis Noordeinde.

Ervaar de vele mogelijkheden voor rolstoelers en scootmobiels in Den Haag en Scheveningen.
Voor uw mobiliteit is er zelfs een standrolstoel beschikbaar bij de diverse strandtenten.

  Ibis*** Den Haag & Scheveningen
  Faciliteiten: bar, 24-uurs snackservice, terras, en openbare overdekte parkeergelegenheid (tegen betaling). Het hotel is geheel rookvrij.

  Heeft één mindervalide kamer met airconditioning, laminaatvloer, comfortabel boxspring bed met dekbed, gratis WiFi en ADSL internet, flatscreen TV. De breedte van de deuren is 87 cm en de hoogte van het bed is 51 cm. Hoogte toilet is 51.5 cm en er zijn beugels bevestigd bij het toilet.

  top
  Ibis*** Den Haag City Centre

  Faciliteiten: bar, internet en toeristische informatie in de hotellobby.

  Heeft één mindervalide kamer met kluis, TV en gratis WiFi beschikbaar. De breedte van de deuren is 80 cm. Hoogte toilet is 51.5 cm en er zijn beugels aan zijkanten bevestigd.

  In bij de hotels zijn honden toegestaan tegen een meerprijs.

  top
  Novotel**** Den Haag City Centre

  Faciliteiten: een bar/lounge, restaurant, een cadeaushop en gratis kranten in de foyer. Dit is een rookvrije accommodatie.

  Heeft twee mindervalide kamers met een minibar, koffiezetapparaat/waterkoker, telefoon, TV, föhn, gratis wi-Fi en krant, kluis en openslaande ramen. De breedte van de deuren is 87 cm en de hoogte van het bed is 50 cm. Hoogte toilet is 45 cm en er zijn beugels bevestigd aan zijkanten bij het toilet. De rol-in douche heeft vaste neerklapbare douche stoel.

  top
  Novotel**** Den Haag World Forum

  Faciliteiten: een bar/lounge, restaurant ben een 24h kamerservice. Dit is een rookvrije accommodatie

  Heeft één mindervalide kamer met minibar, airconditioning, TV, telefoon, kluis, Wi-Fi, haardroger en gratis toiletartikelen. De breedte van de deuren is 85 cm en de hoogte van het bed is 58 cm. Hoogte toilet is 47 cm en er zijn beugels bevestigd bij het toilet en douche. De rol-in douche heeft vaste neerklapbare douche stoel.

  top
  Hotel**** Den Haag City Centre

  Faciliteiten: bar/lounge, wasserij en stomerij, zakencentrum, een restaurant en roomservice is beschikbaar.

  Het hotel heeft één mindervalide kamer die eventueel te combineren is met een interconnectingroom. De breedte van de deuren is 87 cm en de hoogte van het bed 50 cm. Toilethoogte is 45 cm en er zijn beugels bevestigd aan de zijkanten bij het toilet.

  Bij al deze hotels is er een alarmkoord in de badkamer aangebracht.

  Reizen en vakanties voor gehandicapten? Rolstoelreizen en vakanties? Jongeren? Ouderen? Senioren?
  Ook met een fysieke beperking is bij Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten van alles mogelijk!!

  Bij de hotels zijn vele vormen van ambulante zorg mogelijk, welke door Challenge Resorts & Travel voor u geregeld kunnen worden.

  Via de lokale thuiszorgwinkel zijn zowel hulp- als mobiliteitsmiddelen voor uw verblijf te realiseren. Wij regelen, dat voor uw aankomst de desbetreffende hulpmiddelen op uw kamer aanwezig zijn.

  Drievliet, Den Haag, Attractiepark
  Een gevarieerd attractiepark met uitdagingen voor kinderen van alle leeftijden. Voor de kleintjes is er van alles te doen in het thema de boerderij. Space Loop, Theeleut, Dynamite Express, Formule X achtbaan

  Honden zijn toegestaan. Zij mogen echter niet in de attracties en shows

  Haags Historisch Museum, Den Haag, Museum
  Hier zie je het Den Haag van rond het jaar 1900. Je kunt hier de verdwenen-geluiden-quiz doen en de automobiel en de poepdoos bij de hofjeswoning bekijken. Je kunt ook plaatsnemen in de schoolbanken van honderd jaar geleden en allerlei dingen van toen echt gebruiken. In het weekend is de Salon van het museum helemaal voor kinderen met o.a. een speurtocht.
  Het Haags Historisch Museum beschikt over een speciale ingang en lift voor mindervaliden

  Kooman’s Poppentheater, Den Haag, 5 – 11 jaar
  Het Poppentheater bestaat sinds 1960 en spelt voor kinderen en volwassenen.
  De belangrijkste elementen van de kindervoorstellingen zijn: een spannend -maar niet eng- verhaal met natuurlijk volop momenten om te lachen.

  Madurodam, Den Haag, Attractiepark
  In het nieuwe Madurodam komen de miniaturen en hun verhalen tot leven. Er is meer te zien, te beleven en vooral te doen!
  In Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt, en als je daarmee klaar bent, kun je nog even lekker uitrazen in de nieuwe themaspeeltuin
  Alleen blindengeleidehonden en SOHO-honden mogen mee naar binnen.

  Omniversum, Den Haag, grootbeeld filmtheater
  Ga mee op ontdekkingsreis met het Omniversum. Het enige grootbeeld filmtheater in Nederland brengt je naar unieke bestemmingen. Bestemmingen die je niet zomaar bekijkt, maar werkelijk beleeft. In een meeslepende mix van beeld en geluid.
  Voor rolstoelgebruikers zijn er in de zaal 3 rolstoelplaatsen beschikbaar.
  Het theater heeft een gelijkvloerse ingang en via de lift kunt u de theaterzaal bereiken.

  SEA LIFE Scheveningen, Scheveningen, Waterpark en Aquarium
  Sta oog in oog met haaien, piranha’s, zeepaardjes, en waan je op de bodem van de zee in een onderwatertunnel. In de vakantieperiode vinden er extra activiteiten plaats voor kinderen.

  Sea Life biedt de bezoeker een uniek kijkje achter de schermen. Samen met een medewerker bezoekt u onze dierenopvang, laboratorium, keuken en pompinstallaties. Help mee met water testen en zie waar het eten klaargemaakt wordt. Dus ga mee en ontdek nog meer over de onderwaterwereld !!

  Honden zijn niet toegestaan in SEA LIFE (m.u.v. een blindengeleidehond).