Den Haag (ZH) bungalowpark 2 pers.


Dit bungalowpark (met 5 aangepaste bungalows van 50m² geschikt voor max. 2 personen)
Deze plek heeft werkelijk alles voor een geslaagde vakantie. De parkfaciliteiten liggen binnen handbereik. En de ligging van het park is ronduit uniek: op een paar honderd meter van het strand, aan de rand van het populaire Den Haag.
Zee, duinen, bossen en stad wisselen elkaar af. Interessant dus, om al wandelend of fietsend de omgeving ontdekken. Eenzelfde overvloed komt u tegen aan watersportmogelijkheden. Zeilen, surfen, vissen? Het kan hier allemaal.
Ook zijn er rustige familiestranden, typische activiteitenstranden en op meerdere plaatsen een rolstoeltoegankelijk deel van het strand.
U vindt in Scheveningen en Den Haag een scala aan winkels, terrasjes en uitgaansmogelijkheden.

  Een aantal bungalows heeft permanente rolstoelaanpassingen en zijn als volgt ingedeeld. Open hoog-laag keuken, slaapkamer, badkamer met douche/toilet. Standaard geschikt voor 2 personen. De bungalows beschikken over boxspringbedden.

  Regels

  • Huisdieren zijn in sommige bungalows toegestaan
  • Roken is in de bungalows niet toegestaan

  Reizen en vakanties voor gehandicapten? Rolstoelreizen en vakanties? Jongeren? Ouderen? Senioren?
  Ook met een fysieke beperking is bij Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten van alles mogelijk!!

  Via de Challenge Resorts & Travel uitleen- en zorgservices heeft u de mogelijkheid voor:

  • activiteiten
  • opvang en begeleiding
  • (thuis)zorg
  • aangepast vervoer
  • de huur van hulp- c.q. mobilitietsmiddelen o.a. Swiss Trac of Scootmobiel

  Drievliet, Den Haag, Attractiepark
  Een gevarieerd attractiepark met uitdagingen voor kinderen van alle leeftijden. Voor de kleintjes is er van alles te doen in het thema de boerderij. Space Loop, Theeleut, Dynamite Express, Formule X achtbaan

  Honden zijn toegestaan. Zij mogen echter niet in de attracties en shows

  Haags Historisch Museum, Den Haag, Museum
  Hier zie je het Den Haag van rond het jaar 1900. Je kunt hier de verdwenen-geluiden-quiz doen en de automobiel en de poepdoos bij de hofjeswoning bekijken. Je kunt ook plaatsnemen in de schoolbanken van honderd jaar geleden en allerlei dingen van toen echt gebruiken. In het weekend is de Salon van het museum helemaal voor kinderen met o.a. een speurtocht.
  Het Haags Historisch Museum beschikt over een speciale ingang en lift voor mindervaliden

  Strandrolstoelen
  Op twee plaatsen in Scheveningen zijn strandrolstoelen te huur! Bij Biesieklette Strandweg haven kan u ook een elektrische-rolstoel (Catweazle )huren en lekker zelfstandig over het stand rijden.

  Kooman’s Poppentheater, Den Haag, 5 – 11 jaar
  Het Poppentheater bestaat sinds 1960 en spelt voor kinderen en volwassenen.
  De belangrijkste elementen van de kindervoorstellingen zijn: een spannend -maar niet eng- verhaal met natuurlijk volop momenten om te lachen.

  Madurodam, Den Haag, Attractiepark
  In het nieuwe Madurodam komen de miniaturen en hun verhalen tot leven. Er is meer te zien, te beleven en vooral te doen!
  In Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt, en als je daarmee klaar bent, kun je nog even lekker uitrazen in de nieuwe themaspeeltuin
  Alleen blindengeleidehonden en SOHO-honden mogen mee naar binnen.

  Omniversum, Den Haag, grootbeeld filmtheater
  Ga mee op ontdekkingsreis met het Omniversum. Het enige grootbeeld filmtheater in Nederland brengt je naar unieke bestemmingen. Bestemmingen die je niet zomaar bekijkt, maar werkelijk beleeft. In een meeslepende mix van beeld en geluid.
  Voor rolstoelgebruikers zijn er in de zaal 3 rolstoelplaatsen beschikbaar.
  Het theater heeft een gelijkvloerse ingang en via de lift kunt u de theaterzaal bereiken.

  SEA LIFE Scheveningen, Scheveningen, Waterpark en Aquarium
  Sta oog in oog met haaien, piranha’s, zeepaardjes, en waan je op de bodem van de zee in een onderwatertunnel. In de vakantieperiode vinden er extra activiteiten plaats voor kinderen.

  Sea Life biedt de bezoeker een uniek kijkje achter de schermen. Samen met een medewerker bezoekt u onze dierenopvang, laboratorium, keuken en pompinstallaties. Help mee met water testen en zie waar het eten klaargemaakt wordt. Dus ga mee en ontdek nog meer over de onderwaterwereld !!

  Honden zijn niet toegestaan in SEA LIFE (m.u.v. een hulp-en geleidenhonden).