Mantelzorg vakanties


 

Bijtanken in een ontspannen atmosfeer 
Zorg voor een ander, dat heeft u als mantelzorger veel gedaan. Nu is het tijd om op kracht te komen. Wij bieden programma’s op paradijselijke locaties om te ontspannen en vrij van zorgen te zijn. De zorg nemen wij uit handen. Hieronder een overzicht van onze service en diensten.

Compleet programma voor de mantelzorger
Samen met partners kunnen we voorzien in een fijne zonnige vakantie naar één van onze bestemmingen. Programma’s op basis van een individuele- of begeleide groepsreis waarbij u kennis maakt met andere mantelzorgers en verhalen en ervaringen gedeeld kunnen worden.

Even helemaal er uit
Voor de een is het rust en een goed boek op een zonnige locatie. Anderen doen mee aan actieve, culturele of meditatieve activiteiten om te ontspannen. Wat je ook wil wij helpen je om weer met veel energie en goede zin terug te kunnen keren naar uw zieke familielid, vriend of kennis.

Zorg en aandacht voor de zorgbehoevende
De zorgbehoevende kan meereizen. We zijn een expert als het gaat om barrière vrije vakanties en kunnen de zorg tijdens de reis en op de vakantielocatie uit handen nemen. Samen met uw dierbare genieten van een vakantie. U kunt afzonderlijk activiteiten ondernemen of samen. Zonder te zorgen, want dat nemen wij u uit handen.

Unieke mogelijkheden
Met de mS. Prins Willem Alexander reis u als maatje gratis mee met u zorg behoefende partner. (onder de voorwaarde dat wij genoeg verpleegkundige aan boord hebben)

Met handicap en rollator, scootmobiel, rolstoel of zorg op vakantie? Auto? Trein? Vliegtuig?
Ook met fysieke beperkingen is bij Stichting Aangepaste Reizen Vakanties voor Gehandicapten van alles mogelijk!!